Artesanías Laura Colomina

C/ Marcelo Mira, 26

Horari comercial
08.00 a 14.00h
16.00 a 20.00h


Facebook
COMPRA ACÍ

Artesanías Laura Colomina Masiá és una petita empresa, situada en la població de Xixona (Alacant), constituïda per fills i néts de grans mestres artesans del torró, possiblement l’empresa torronera més xicoteta del món.

Iniciem la nostra marxa l’any 1997 amb l’objectiu de fabricar torrons con antany fabricaven els nostres pares i avis. Utilitzem sempre matèries de primera qualitat, productes 100% naturals com és la ametla marcona, mel de romer/flor del taronger i sucre.  L’ametla marcona és una de les varietats amb una  qualitat excepcional a causa de l’elevat contingut en oli. Això la fa més sucosa i amb un sabor més intens. Es tracta d’una ametla redona i gran. És una de les més utilitzades en la indústria de la rebosteria i turronera i de les més cares.

Totes les nostres varietats de torrons són les tradicionals, s’elaboren de forma i fórmules artesanals, que han anat transmetent-se de pares a fills, que juntament amb un treball ben fet, donen fruit a excepcionals productes. El temps emprat per a això fa que tinguem una producció limitada.

Tenim el nostre xicotet obrador i botiga en el centre de la població de Xixona en el qual dia a dia fabriquem els nostres productes perquè arriben sempre al client recentment elaborats, és per això que disposem d’un estoc molt xicotet.COMPRA ACÍ
TORNAR