Feria de Navidad de Jijona

Play Video

XII Edició

0
Expositors
+ de 0
PRODUCTES DIFERENTS

La Fira de Nadal

La Fira de Nadal de Xixona va nàixer fa més de 10 anys i no ha  parat de créixer en expositors i visitants, convertint-se en una cita imprescindible per a desenes de milers de persones, i en el punt de partida de les celebracions nadalenques perquè… el Nadal comença a Xixona.

La Fira de Nadal es va crear amb la intenció de reforçar la imatge de Xixona com a ciutat del torró, apostant clarament per la qualitat. Un aparador on adquirir els millors productes autòctons, entre els quals destaca la gran exposició de torrons i dolços amb les propostes dels fabricants de torrons, xocolates i dolços nadalencs de la capital torronera, i altres sectors productius importants com el gelat.

A més, a l’aparador s’uneixen xicotets comerços de la localitat, emprenedors i associacions, amb la qual cosa s’ofereix una àmplia i completa oferta per a poder realitzar les compres nadalenques a Xixona.

Els expositors mostren el seu catàleg més tradicional i demandat, però també aprofiten aquesta cita per a llançar i donar a conéixer novetats que posen en relleu l’esperit innovador del sector empresarial local, cosa que fa que siga un bon moment per a sorprendre’s amb productes i sabors únics.

A l’oferta comercial s’uneix un ampli programa d’activitats per a tota la família com ara exposicions, visites guiades pel municipi i fàbriques de torró, tasts, maridatges, demostracions gastronòmiques, cercaviles, actuacions, tallers infantils i contacontes, atraccions de fira i un tren nadalenc que recorre tot el municipi.

L’oferta gastronòmica i de restauració també és un punt fort de la Fira de Nadal de Xixona, amb les propostes de les cafeteries, bars, restaurants locals i zones habilitades com la de foodtrucks, on els visitants podran agafar forces per a seguir amb la seua visita.

Enguany no podrem viure la fira d’aquesta manera, però volem posar tot de la nostra part perquè l’esperit nadalenc inunde totes les llars. Ací podreu comprar els vostres torrons i dolços favorits, altres productes i serveis que comerços i empreses locals preparen amb estima, i saludar (encara que siga de manera virtual) a les persones que any rere any us esperen en els estands de la Fira de Nadal de Xixona.

NOhi ha Nadal

SENSE TORRÓ

igp
CONSEJO JIJONA

Descobreix TOTS

els productes nadalencs, torrons, dolços i promocions disponibles.

Enguany més que mai
dóna curs al teu espirit nadalenc.
REALITZA ACÍ
LES TEUS COMPRES
i regala Nadal als qui més vols.

Coneix

la nostra història i tradició.

PARTICIPA

en les activitats que hem preparat

Cartell anunciador

XII Fira de Nadal de Xixona

Dissenyat per: Maite Alvado