La Fira de Nadal

La Fira de Nadal de Xixona va nàixer fa més de 10 anys i no ha parat de créixer en expositors i visitants, convertint-se en una cita imprescindible per a desenes de milers de persones, i en el tret d’eixida de les celebracions nadalenques perquè, el Nadal comença a Xixona.

La Fira de Nadal es va crear amb la intenció de reforçar la imatge de Xixona com a ciutat del torró apostant clarament per la qualitat. Un aparador en el qual adquirir els millors productes autòctons, entre els quals destaca la gran exposició de torrons i dolços amb les propostes dels fabricants de torrons, xocolates i dolços nadalencs de la capital torronera, i altres sectors productius importants com el gelat.

FeriaNavidadJijona

DSC_2278

DSC_2265

DSC_1918

DSC_1884

DSC_1865

DSC_1476

DSC_1187

DSC_1083

DSC_0709

DSC_0650

DSC_9802

DSC_0402

DSC_0338

DSC_0316

DSC_0123

feriaNavidadJijona

slider2

slider3

slider1


Anterior
Siguiente
Expositores Feria de Navidad Xixona

El nostre producte

A més, a l’aparador s’uneixen xicotets comerços de la localitat, emprenedors, i associacions, amb el que s’ofereix una oferta àmplia i completa per a poder realitzar les compres nadalenques a Xixona.

Els expositors mostren el seu catàleg més tradicional i demandat, però també aprofiten aquesta cita per a llançar i donar a conéixer novetats com a mostra de l’esperit innovador del sector empresarial local, per la qual cosa és un bon moment per a sorprendre’s amb productes i sabors únics.


VORE EMPRESES I COMERÇOS PARTICIPANTS

Activitats

A l’oferta comercial s’uneix un ampli programa d’activitats per a tota la família com a exposicions, visites guiades pel municipi i a fàbriques de torró, tastos, maridatges, demostracions gastronòmiques, cercaviles, actuacions, tallers infantils i contacontes, atraccions de fira, i un tren nadalenc que recorre tot el municipi.


VEURE AGENDA

Actividades Feria de Navidad
Expositores Feria de Navidad Xixona

Gastronomía

L’oferta gastronòmica i de restauració també és un punt fort de la Fira de Nadal de Xixona, amb les propostes de les cafeteries, bars i restaurants locals, i zones habilitades com la de foodtrucks on els visitants podran agafar forces per a seguir amb la seua visita.

Xixona

Xixona és el lloc més dolç del món, on comença el Nadal, però també una població amb molt d’encant en la qual poder gaudir del seu castell almohade, recentment restaurat, de visites guiades, activitats culturals, passejos pels seus carrers, el seu tradicional Betlem, museus, etc.


MÉS INFORMACIÓ

Cartell anunciador

XV Fira de Nadal
de Xixona
COM ARRIBAR