Actualment esteu veient La XII Fira de Nadal de Xixona tindrà lloc de manera virtual

La XII Fira de Nadal de Xixona tindrà lloc de manera virtual

Ajuntament i AEX llançaran una pàgina web perquè tots aquells que ho desitgen puguen fer les seues compres de torró, dolços tradicionals i regals nadalencs de manera telemàtica.

L’Ajuntament de Xixona i l’Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona -AEX- han anunciat que, a causa de la situació derivada de la pandèmia, l’edició d’enguany de la Fira de Nadal de Xixona tindrà lloc a través d’internet, del 4 al 8 de desembre.

En les pròximes setmanes s’activarà una pàgina web que servirà com a directori i aparador de totes aquelles empreses locals que vulguen vendre els seus productes de manera telemàtica durant els dies de celebració de la Fira de Nadal de Xixona.

L’alcaldessa, Isabel López Galera, ha explicat que “tant l’Ajuntament com l’AEX hem mantingut reunions constants i hem explorat, fins a última hora, totes les vies possibles perquè la Fira es poguera celebrar de manera presencial, encara que fora en un altre format i amb aforament reduït”. No obstant això, l’alcaldessa ha reconegut que “les circumstàncies ens obliguen a ser responsables i molt prudents per a minimitzar els riscos que suposa una concentració de públic tan elevada”.

Per la seua banda, el president de l’AEX, Pascual Sanchis, ha remarcat que “Xixona seguirà amb la seua producció habitual de torró i tot aquell que vulga podrà comprar-lo acabat de fer, en el lloc més dolç del món, a través de la web de la Fira o acudint presencialment a qualsevol de les botigues obertes en el nucli urbà i en els polígons industrials de la nostra localitat”.

Esta edició de la Fira comptarà també amb cartell anunciador, realitzat per la dissenyadora xixonenca Maite Alvado. Dijous que ve a les 11h. es presentarà oficialment al Teatret.

L’edició del passat any de la Fira de Nadal de Xixona va batre tots els rècords d’assistència amb 95.000 visitants durant els quatre dies de celebració. El de Xixona és el major mercat de torrons i dolços tradicionals que se celebra a Espanya i, des de la primera edició, ha sigut un èxit de públic i de convocatòria d’expositors, superant el centenar.