En este momento estás viendo La Fira de Nadal de Xixona presenta el cartell anunciador, obra de la dissenyadora local Maite Alvado

La Fira de Nadal de Xixona presenta el cartell anunciador, obra de la dissenyadora local Maite Alvado

Ajuntament i AEX ultimen la plataforma web que servirà per a albergar esta edició virtual de la Fira i recorden que “Xixona segueix oberta per a tots aquells que vulguen comprar els nostres productes”.

Este matí s’ha presentat el cartell anunciador de la 12a edició de la Fira de Nadal de Xixona que, com es va confirmar a principis de setmana, se celebrarà de manera virtual a través d’una pàgina web habilitada especialment per a l’ocasió.

L’autora de la imatge de la Fira és la dissenyadora xixonenca Maite Alvado, llicenciada en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández i especialitzada en disseny gràfic. Alvado es considera sobretot artista plàstica però reconeix que dissenyar el cartell anunciador “era un repte molt il·lusionant al qual no podia renunciar”.

Maite Alvado ha elaborat un disseny en el qual “apareixen els tres elements bàsics que defineixen la nostra fira: el poble de Xixona, els productes que es poden trobar i, especialment, els torrons de Xixona i Alacant, que són els més emblemàtics”. Els colors utilitzats són, fonamentalment, el vermell i el blanc, “que són els del Nadal”.

Els integrants de la comissió organitzadora, Ajuntament de Xixona i AEX (Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona) han traslladat les seues felicitacions a la dissenyadora i han assenyalat que “el disseny és molt simbòlic i elegant”.

L’alcaldessa Isabel López Galera, ha recordat que “a pesar que la Fira de Nadal d’enguany serà només virtual, a Xixona continuem treballant intensament perquè qui ho desitge puga continuar comprant els torrons, dolços, productes d’alimentació o regals nadalencs”. Tot això, ha insistit, “seguint les mesures de prevenció sanitàries i sempre que la situació ho permeta”.

Per part seua, el president de l’AEX, Pascual Sanchis, ha avançat que “la fira virtual arriba per a quedar-se i, si l’any vinent podem tornar a muntar les casetes i obrir-les a tots els visitants, la pàgina web també continuarà estant operativa perquè tot aquell que no puga vindre a Xixona, tinga l’oportunitat d’accedir als nostres productes en internet”.

El website de la Fira de Nadal de Xixona es presentarà oficialment en les pròximes setmanes. També es publicarà l’oferta cultural i d’oci que es programarà per a la seua difusió a través d’esta pàgina i de les xarxes socials.


Deja una respuesta